Halvat hotellit edulliseen yöpymiseen

Omatoimisilla matkoilla halvat hotellit ovat kultaakin arvokkaampia, kun halutaan säästää matkabudjetissa. Monet halvat hotellit tarjoavat parempaa palvelua kuin vieläkin halvemmat hostellit tai muut vierasmajoitukset. Halvat hostellit ovat yleensä jaettuja huoneita, jossa kaikki nukkuvat yhteisessä huoneessa. Miehet ja naiset voivat myös olla omissa huoneissaan, joten perhematkailuun halvat hostellit eivät ainakaan sovi. Teltta majoitus ei kaikille sovi, joten halvat hotellit voivat olla juuri se oikea tapa tehdä matkustamista omin päin ilman valmismatkojen tiukkaa kontrollia paikan määräämisestä.

Suomessa matkustettaessa halvat hotellit ovat ehkä vähän hankalammin löydettävissä kuin ulkomailla. Täällä elintaso on korkeampi ja oikeaa köyhälistöä ei oikein ole tekemässä halpoja töitä, jotta saataisiin edullisempia hintoja palvelutöistä. Netin kautta saa kuitenkin paljon tehtyä säästöjä kalliin henkilöstön osalta ja esimerkiksi omena hotellit ovat hyvä esimerkki suomessa toimivista halvat hotellit ketjusta. Niissä yöpyminen ei ole niin kallista kuin monissa muissa isomman organisaation hotellissa on tottunut olemaan. Aina tietenkin joutuu tinkimään varustetasosta ja varsinkin palvelusta, jonka Suomessa on kalliin puoleista, kun yöpyy halvassa hotellissa Suomessa.

Ulkomaanmatkoilla reppureissaajat voivat saada halvimmat hotellit jopa suoraan paikan päältä ilman varauksia. Monilla hotelleilla ei välttämättä ole edes mitään nettivarausjärjestelmää tai he eivät kuulu mihinkään varausketjuun, jota kautta huoneita voisi varata. Esimerkiksi kreikan saarilla saa monesti hyvän majoituksen suoraan, kun astuu laivasta ulos satamaan. Satamassa on vastassa monia sisäänheittäjiä, jotka mainostavat omia halvat hotellit ratkaisuita kaikille laivasta astuville. Tietenkin oman mielenrauhan saa turvattua huomattavasti paremmin, kun tekee varaukset etukäten netissä, mutta joskushan sitä voi vähän irroitella ja tehdä mitä huvittaa. Halvat hotellit ovat erittäin suosittuja hakuja netissä ja monet etsivät tietoa niistä hakukoneiden avulla. Onhan rahan säästäminen erittäin fiksua tehdä jo ennen lomaa, kun siihen nykypäivänä on niin hyvät edellytykset etsittäessä halvat hotellit etukäteen netistä.

Related Posts